Team

Wij staan voor u klaar.

« naar overzicht
 

F.G.E. Jacobs (Friso)

  • NIVRE- re
  • Inventory/Goods
  • Industrial

Friso kent alle zijden van de expertise- medaille. Hij werkt sinds enkele jaren bij Coolen Expertise en heeft een ruime ervaring binnen de verzekeringswereld. Na zijn HBO studie ‘Bank en Verzekeringen’, is hij aan de slag gegaan als schadebehandelaar bij een assurantiekantoor. Via zijn volgende functie als expert namens verzekeringsmaatschappijen heeft hij uiteindelijk gekozen voor de rol als contra-expert bij Coolen Expertise. Zijn veelzijdige ervaringen als expert namens assuradeuren komen hierbij bijzonder goed van pas.

Belang van verzekerden voorop
Friso vond in het contra-expertise vak wèl, wat hij bij zijn vorige functie als expert namens verzekeraars miste: “Het niet meer hoeven rapporteren van redenen om een schade af te wijzen en daarbij proberen de hoogte van het schadebedrag beperkt te houden, vind ik erg fijn. Mijn doel is nu een tevreden verzekerde en juist het optimale halen uit een polis”. Het belang van de verzekerde staat nu ook voor Friso voorop. Samen tot een nette schaderegeling komen, biedt hem de voldoening, die ontbrak bij zijn vorige functies.

Persoonlijk plan
Door zijn ruime ervaring vanuit verschillende disciplines, kan hij zijn verzekerde met raad en daad bijstaan met het regelen van de schade. De inhoudschades behoren tot zijn specialisme, waarbij hij zich voornamelijk toelegt op de inboedelschades. Friso; “Direct na de brand ga ik de behoeften van verzekerden in kaart brengen, de polis analyseren, een persoonlijk plan maken om de schade aan te pakken en hiermee te zorgen dat verzekerden krijgen waar zij recht op hebben!”.

Meer weten over Friso zijn dubbelzijdige expertise medaille? Bel hem gerust
op 06-53726527

Curious about our services?

Contact us.