Zij-aan-Zij

Bij Coolen Expertise staan we naast u. Samen met u,...

Bij Coolen Expertise staan we naast u. Samen met u, zij-aan-zij, zorgen wij voor het meest optimale resultaat. Het is voor u als verzekerde dan ook belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van de status en gang van zaken omtrent uw schadeproces. Daarom doen wij zoveel mogelijk in overleg met u. De contra- experts van Coolen Expertise leggen alle stappen duidelijk uit, maar zorgen ook voor bevestiging van de gemaakte afspraken. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent en waar u in het schaderegelingsproces zit. Zo ontstaan er geen verrassingen achteraf.

Wij zijn het meest transparante contra-expertisebureau van Nederland. Wij leveren als enige een uitgebreid eerste verslag. Deze verslaglegging beschrijft hoe het schaderegelingsproces verloopt, welke afspraken er onderling zijn gemaakt, uw persoonlijke polis analyse, plan van aanpak en alle gegevens welke van belang zijn, bij elkaar in één rapport.

Aan het einde van het schaderegelingstraject nodigen wij u graag uit op ons kantoor. Dan geven we volledige inzage in het dossier en het resultaat. We zullen dan mondeling de verdere afwikkeling toelichten. Mocht u dan nog vragen hebben, zullen we die helder en duidelijk beantwoorden.

Al meer dan 25 jaar zijn wij succesvol

Coolen Expertise heeft één belang en dat is uw belang. Met dit in het achterhoofd regelen wij schade. Indien er onconventionele en creatieve oplossingen nodig zijn, zullen wij deze niet uit de weg gaan.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op