Top Team

In onze optiek verdient een gedupeerde van schade een goede,...

In onze optiek verdient een gedupeerde van schade een goede, vakkundige begeleiding met een optimale uitkering. Dat kan, volgens Coolen Expertise, alleen gerealiseerd worden met een deskundig team van HBO en/of academisch geschoolde schade-experts. Als team dagen we elkaar dagelijks uit om met (vak-)kennis en argumenten te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt.

Bij een professionele schaderegeling heeft elk deelgebied een goede vakinhoudelijke specialist nodig. Er bestaat géén zelfstandig werkend contra-expert die gekwalificeerd is op alle disciplines. Daarom hebben we een volledig team met NIVRE-registerexperts in eigen huis.

We vinden het belangrijk dat we de (experts van de) verzekeringsmaatschappij overtuigen van uw echte schade met kennis en onderbouwde argumenten. Daarom blijven wij continu onze rijke ervaring en deskundigheid aanvullen met (vakinhoudelijke) kennis. We besteden dan ook veel aandacht aan ons opleidingsplan. Maandelijks vinden er trainingen plaats voor meer (vak-) kennis en sociale vaardigheden.

De contra-experts van Coolen Expertise zijn altijd bereikbaar. U kunt dan ook altijd contact met hen opnemen voor vragen of opmerkingen.

Voor de contactgegevens van ons Top Team, klik hier.

Al meer dan 25 jaar zijn wij succesvol

Coolen Expertise heeft één belang en dat is uw belang. Met dit in het achterhoofd regelen wij schade. Indien er onconventionele en creatieve oplossingen nodig zijn, zullen wij deze niet uit de weg gaan.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op