Deskundig

Wij hebben een deskundig en gedreven team van mensen dat...

Wij hebben een deskundig en gedreven team van mensen dat zich tot het uiterste voor u inzet. Onze schade-experts zijn allen hbo- en/of academisch geschoold en blijven zich bijscholen. Zij hebben naast zeer specialistische kennis van hun eigen vakgebied ook generalistische vaardigheden.

We lopen regelmatig een paar dagen stage om meer kennis over bepaalde sectoren te krijgen. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in hun vakgebied en de samenleving. Onze experts weten waar het echt over gaat en zijn daarom betrokken.

Als enige expertisebureau in Nederland beschikken wij over een voltallige bouwkundige calculatieafdeling. Met onze jarenlange ervaring, vernieuwende blik en deskundigheid zorgen wij voor creatieve ideeën en garanderen wij goede resultaten.

Al onze schade-experts zijn (kandidaat-)Register-Experts. Ze volgen de opleidingen van het NIVRE of hebben de opleiding afgerond. Daarnaast is een aantal experts FUEDI-ELAE gecertificeerd.

Al meer dan 25 jaar zijn wij succesvol

Coolen Expertise heeft één belang en dat is uw belang. Met dit in het achterhoofd regelen wij schade. Indien er onconventionele en creatieve oplossingen nodig zijn, zullen wij deze niet uit de weg gaan.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op