100% onafhankelijk

In onze optiek is het onmogelijk om 100% onafhankelijk te...

In onze optiek is het onmogelijk om 100% onafhankelijk te zijn als een schade-expert het ene moment voor verzekeringsmaatschappijen werkt en het ander moment voor verzekerden. Coolen Expertise werkt daarom bewust alleen voor verzekerden en nooit voor verzekeraars.

Ook heeft Coolen Expertise bewust geen taxatieafdeling. Verzekeraars zijn steeds vaker grote opdrachtgevers van taxatiebureaus. Ook dat kan zorgen voor belangenverstrengeling zonder dat u het weet.

Als u de taxateur bij schade inschakelt als uw eigen contra-expert kan het risico ontstaan dat ‘de slager zijn eigen vlees gaat keuren‘. Coolen Expertise kan het taxatierapport wel onafhankelijk en objectief beoordelen.

Coolen Expertise is financieel gezond, duidelijk van wie het bedrijf is en wat ze doen. Geen onduidelijke labels, complexe vennootschapsstructuren, onbekende aandeelhouders of andere constructies.

U kunt daarom rekenen op een 100% onafhankelijk advies en staat alles heel eenvoudig en alleen in uw belang.

Kortom wij treden alleen op als contra-expert voor verzekerden en niets anders. Wij zijn wie we zijn!

Al meer dan 25 jaar zijn wij succesvol

Coolen Expertise heeft één belang en dat is uw belang. Met dit in het achterhoofd regelen wij schade. Indien er onconventionele en creatieve oplossingen nodig zijn, zullen wij deze niet uit de weg gaan.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op