Wat is een contra-expert?

Een contra-expert is een eigen deskundige die u zelf kunt inschakelen bij een schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak of storm. Het schadebedrag wordt vastgesteld door een expert van uw verzekeringsmaatschappij. Deze persoon is zeer ervaren met het schaderegelingsproces en kent de polissen beter dan u. Daardoor heeft u als verzekerde een grote achterstand. U weet niet...

Een contra-expert is een eigen deskundige die u zelf kunt inschakelen bij een schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak of storm.

Het schadebedrag wordt vastgesteld door een expert van uw verzekeringsmaatschappij. Deze persoon is zeer ervaren met het schaderegelingsproces en kent de polissen beter dan u. Daardoor heeft u als verzekerde een grote achterstand. U weet niet precies waar u recht op hebt en kunt de expert dus moeilijk controleren of zijn oordeel aanvechten.

Wij, als uw eigen contra-expert, kunnen dat wel. Coolen Expertise zet zich als uw eigen contra-expert met al haar deskundigheid en ervaring, voor u in en puur en alleen uw belangen behartigen.

Bijna alle polisvoorwaarden van brandverzekeringen bieden verzekerden het recht, om op kosten van de verzekeringsmaatschappij een contra-expert (eigen deskundige) in te schakelen. Het recht op contra-expertise is een mooi, maar ook een noodzakelijk recht.

Het is voor u als verzekerde namelijk dé mogelijkheid om zich te laten bijstaan, ondersteunen en adviseren. Daardoor zult u de polisvoorwaarden optimaal kunnen benutten bij een schade. De inschakeling van Coolen Expertise voorkomt veel problemen met de verzekering. Wacht daarom niet af maar schakel ons direct na schade in.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer uitleg.

Klik hier voor een uitzending van Kassa en kom er achter waarom het inschakelen van een eigen contra-expert heel erg zinvol is.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op