Waar op letten?

Kies niet meteen de eerste de beste contra-expert die zich aandient. Maar maak een weloverwogen keuze voor een contra-expertise bureau dat aansluit bij uw verwachtingen en voor u het best resultaat geeft. Als verzekerde kiest u zèlf wie u inschakelt als uw eigen contra-expert. Nadrukkelijk vermelden wij, dat dit zeker niet bepaald dient te worden...

Kies niet meteen de eerste de beste contra-expert die zich aandient. Maar maak een weloverwogen keuze voor een contra-expertise bureau dat aansluit bij uw verwachtingen en voor u het best resultaat geeft.

Als verzekerde kiest u zèlf wie u inschakelt als uw eigen contra-expert. Nadrukkelijk vermelden wij, dat dit zeker niet bepaald dient te worden door uw verzekeraar of gelieerde partijen. U heeft geen toestemming nodig van uw verzekeraar.

Helaas wordt de inschakeling van een contra-expert door de verzekeringsmaatschappij of haar representanten regelmatig ontraden of ontmoedigd. Zo wordt u doelbewust op achterstand gehouden en misbruik gemaakt van uw vertrouwen.

U heeft dus zelf helemaal de vrije hand en het mag altijd direct. Er hoeft geen conflict te zijn. Sterker nog, een eigen contra-expert voorkomt vaak tijdens of op het einde van de schaderegeling veel vervelende problemen.

Dit belangrijke consumentenrecht is schriftelijk geregeld in de polisvoorwaarden en sterker nog, staat zelfs in de wet beschreven. Mocht u het op prijs stellen, dan zullen wij dit vooraf aan u tonen.

Coolen Expertise heeft meer dan 3500 ambassadeurs in heel Nederland en blijkt keer op keer een goede keuze voor particulieren, bedrijven, intermediairs en assurantiemakelaars.

Door voor Coolen Expertise te kiezen, bent u gegarandeerd van de juiste keuze. Het gaat immers over uw belangen, uw geld en uw toekomst.

Neem contact op

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op