Groot of kleine schade?

Een schade heeft altijd een emotionele impact die niet te categoriseren is in groot of klein. Helaas is deze emotionele schade niet te verzekeren. Echter we kunnen u wel bijstaan met de juiste advisering en ondersteuning. Maar bovenal zijn we specialisten in de regeling en vaststelling van de materiële en financiële schade. Hierbij zorgen wij dat...

Een schade heeft altijd een emotionele impact die niet te categoriseren is in groot of klein. Helaas is deze emotionele schade niet te verzekeren. Echter we kunnen u wel bijstaan met de juiste advisering en ondersteuning.

Maar bovenal zijn we specialisten in de regeling en vaststelling van de materiële en financiële schade. Hierbij zorgen wij dat u ontvangt waarvoor u premie heeft betaald en krijgt u van ons de juiste en volledige raad en daad.

Coolen Expertise heeft zich gespecialiseerd in middelgrote tot grote schades. Vanaf die omvang kunnen we de meeste toegevoegde waarde voor u leveren.

Echter, ook kleine schades kunnen dusdanig complex zijn dat het inschakelen van een contra-expert raadzaam is. Maar een goed en kosteloos advies van ons kan ook volstaan in minder complexe of kleine schades.

Neem vrijblijvend (telefonisch) contact op met een van onze experts om te overleggen hoe we het beste iets voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact op!

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact op